SLO ENG
V Mali hiši izdelujemo konceptualne, arhitekturne in urbanistične makete. Pri tem uporabljamo širok nabor materialov, ki jih obdelujemo z različnimi ročnimi in strojnimi tehnikami. Pri izboru merila in materiala aktivno sodelujemo z naročnikom, saj kot arhitekti dobro razumemo vlogo makete v predstavitvi. Naš delovni proces odlikujejo iznajdljivost, natančnost in prilagodljivost.

Mala hišo sta ustanovila Vesna in Žiga Misjak z željo izdelovati vrhunske arhitekturne makete. Leta 2010 sta diplomirala na Fakulteti za arhitekturo v Ljubljani. Kmalu za tem sta prejela prvo resno naročilo in od takrat sta za različne naročnike izdelala že več kot 70 maket.

Vesno odlikuje izjemna ročna spretnost, hitrost in natančnost. V svetu miniatur se z veseljem loti tudi najzahtevnejših detajlov. Žigu izdelava maket predstavlja izziv gradbišča v malem. Projektantsko znanje uspešno vključuje v predpripravo in izdelavo maket. Vesna in Žiga dolgoletne izkušnje vedno znova nadgrajujeta z novimi izzivi na področju materialov in tehnologije izdelave.

Pri izdelavi maket sodelujemo z:

VG FORMA, 3d print / www.vgforma.si
NATURART d.o.o., laserski razrez / www.naturart.si
PET d.o.o.
, laserski razrez / www.pet.si
PMV d.o.o., laserski razrez / www.pmv.si
ARCHIDELIS, trgovina z materiali / www.archidelis.at
MODULOR, trgovina z materiali / www.modulor.de
ACRYTECH, plasticne mase / www.acrytech.si
O.K.VIR, paspartu
STEKO d.o.o.
, stekleni pokrovi
CDS
, folije / www.cds.si